روشهای برداشتن خال
🔹 روشهای برداشت خال متنوع بوده و نوع آنها به اندازه و شکل خال بستگی دارد. از جمله این روشها میتوان به درمان جراحی یا لیزری اشاره کرد. پزشک قبل از شروع برداشت خال مناسبترین روش برداشت خال را برای فرد تعیین میکند.
برداشتن خال با لیزر
🔹 در صورتی که خال کوچک باشد میتوان آن را به وسیله درمان لیزری از بین برد. در فرایند برداشت لیزری خال با استفاده از انرژی نوری رنگدانههای موجود در خال از بین میروند.
تراشیدن خال
🔹 خالهای پوستی را میتوان با تراشیدن تحت بیحسی موضعی از بین برد. این فرایند معمولا با استفاده از یک اسکالپل انجام شده و نسبتا آسان و بدون درد است. امکان دارد پس از انجام فرایند لکهای صورتی رنگ در جای خال ظاهر شود که با گذشت زمان از بین میرود.
جراحی خال
🔹 برخی خالها را باید به روش جراحی از بین برد. این فرایند جراحی تحت بیحسی موضعی انجام شده و در آن برشهای کوچکی بر روی پوست ایجاد میشود. یک جای زخم کوچک نیز پس از فرایند بر جای مانده که با گذشت زمان محو میشود.
«آر اف» چیست؟
🔹 آر اف جراحی (rf سرجری) که با عناوین رادیو سرجری یا جراحی با امواج رادیویی نیز شناخته میشود، دستگاهی است که برای برداشتن خالها، زگیلها، زائدههای پوستی، تودهها و برآمدگیها استفاده میشود.
این دستگاه با فرستادن امواج رادیویی به درون پوست، موجب تغییر شکل ضایعههای پوستی و یا برداشتن انها میشود. بسته به نوع ضایعه، از الکترودهای مختلفی (سوزن باریک، حلقه سیمی، تیغ جراحی و …) استفاده میشود.
هزینه برداشتن خال با دستگاه rf
مدت زمان بهبودی کامل چقدر است؟
مزیت برداشتن خال با دستگاه rf
✅ حداقل آسیب برای پوست اطراف
✅ عدم خونریزی
✅ درد بسیار کم
مراقبتهای بعد از برداشتن خال
برخی از افراد تصور میکنند که زخم ناشی از سوزاندن خالها، با قرار گرفتن در معرض هوا سریعتر بهبود میابد. مطالعات نشان میدهند که این تصور کاملا نادرست است.
خدمات پوست و زیبایی
✅ اگر شما هم به خدمات پوست و زیبایی نیاز دارید، میتوانید برای مشاوره و یا دریافت نوبت با شماره ۳۳۳۵۴۷۰۵-۰۳۸ داخلی 2 (بخش پوست) تماس حاصل فرمایید. ❤️